CdConnect SAAB Bluetooth for Denso Navigation

1 895,00 kr
Ej i lager
SKU
RI10036

CdConnect SAAB Bluetooth är ett eftermonteringskit för AUX till SAAB 9-5 och SAAB 9-3. Lätt att anvnända och fungerar som ett blåtandstillbehör till din telefon. Det här är varianten som passar med DENSO-navigation.

Denna aux-adapter är kompatibel med följande bilar:

 • SAAB 9-5, generation 1 (05), med DENSO navigation
 • SAAB 9-5, generation 2 (06-09), med DENSO navigation

Känn igen en DENSO-enhet 

På DENSO-enheterna sitter volymratten till vänster om skärmen. Produkten fungerar inte med KENWOODs navigationsenhet som levererades 03-04 (och möjligt även 05). Och, andra versioner av CdConnect kommer inte att passa med en stereo som har navigation.

Unika egenskaper

 • Plug and play installation. Ingen lödning, inga kablar som ska klippas!
 • Tryck på CD-knappen två gånger för att aktivera - kräver ingen aktivering med hjälp av Tech2.
 • Designad för bästa ljudkvalité! Går inte att jämföra med FM-sändare, då ljudingången som används är Cd-växlarens.
 • Ljudkvalité som hos kabel - trådlöst.
 • Automatiserad tillverkning med högprecisionsplacering av komponenter på kretskort.
 • Kräver urkoppling av eventuell cd-växlaren för att fungera felfritt. (fungerar dock fint med den vanliga cd-spelaren)
 • CE-certifierad och uppfyller RoHS 2 krav - för din säkerhet och vår miljö.
Blåtandsprodukten skiljer sig gentemot standard med två ytterligare egenskaper, den har inbygd förstärkare vilket ger högre volym och den möjliggör också att man hoppar mellan låtar på den anslutna telefonen via ratt- eller stereoknappar. Blåtandsprodukten tar tillvara på den kundfeedback som getts de senaste två åren och är alltså på många sätt en bättre produkt. Notera att blåtandsprodukten inte har någon kabelanslutning och att den inte fungerar som handsfree (vilket inte kabelversionen gör heller). Night panel är ej fullt kompatibelt med CdConnect. 

Installation

CdConnect SAAB är CE-certifierad och uppfyller högt ställda krav

Utöver högt ställda krav på ljud och funktion är CdConnect CE-märkt. Det innebär att produkten uppfyller de krav som finns i relevanta direktiv samt har genomgått föreskriven procedur för att verifiera överensstämmelse med kraven (bl.a. test genomförda av testinstitut).

 • Elektromagnetisk kompabilitet enligt EN61000-1, EN61000-2, EN61000-6-3, EN61000-6-4. Det innebär i enkla ord att produkten fungerar i bilen utan att bete sig konstigt eller påverka annan utrustning med avseende på den elektromagnetisk strålning som produkten utsätts för eller skapar.
 • Elektromagnetisk kompabilitet enligt EN 50498:2010. Uppfyller kraven i denna standard för elektronisk utrustning för eftermontering i fordon.
 • Begränsning av användningen av vissa farliga ämnen i elektriska och elektroniska produkter enligt RoHS 2 (direktiv 2011/65/EU). Detta är ett lagkrav och innebär begränsning eller helt utesluten användningen av sex kemikalier. En av dessa kemikalier är bly som historiskt använts i lödtenn och än idag används hemmafixare eller prototyptillverkare - men inte i CdConnect!

Försäkran om överensstämmelse.

Borttagningsverktyg

2 borttagningsverktyg medföljer. Dessa passar inte perfekt på grund av två anledningar: 1) Stereon kräver normalt fyra verktyg, 2) Vissa stereos kräver modifiering av verktygen för att passa. För att lösa problemen, kolla in detta material

Mer information:
Bilmodell 9-5 (Gen 1), 9-5 (Gen 2)
Skriv din egen recension
Du recenserar:CdConnect SAAB Bluetooth for Denso Navigation
Ditt betyg
© 2013-2020 Rubenson Industri AB (556800-0615) & XOVATE AB (559126-6993).